Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin tercih edilir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Adida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

özge bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Cümle Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cihetı gün otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını hapsetmek için tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa yangın kapısı devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan âlem akışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Report this wiki page